Acasa
Servicii
Sunet
Lumini
Foto
Contact

BUN VENIT LA DEE JAY SOUND!

La cerinţele actuale, nu ne putem închipui o aniversare sau o sărbătorire fără muzică, fapt pentru care sonorizarea ocupă un loc aparte şi important la orice eveniment de acest gen.

Precuparea noastră primordială este accea de a asigura pentru clienţii noştri actuali şi pentru toţi cei care vor apela în viitor la serviciile noastre, asigurarea unei sonorizări de calitate la preţuri accesibile. Este foarte important pentru noi faptul că ne place să lucrăm cu muzicienii şi organizatorii şi să încercăm să redăm la maxim talentul lor.

Platforma noastră tehnică, calificarea profesională şi nu în ultimul rând experienţa de peste 17 ani în acest domeniu ne permit să asigurăm o PUTERE MARE DE SONORIZARE la un ÎNALT GRAD DE CALITATE care corespunde cerinţelor Dumneavoastră.

Toată aparatura de sonorizare şi lumini sunt de ultimă generatie din gama "Professional Sound & Light System" e la firme renumite, cum ar fi:


RCF, Roland, Outline, Shure, ElectroVoice, Proel, Omnitronic, Pioneer, Hard Attack, Klark Teknik, Azusa, Soundcraft, JBL, Behringer, Eurolite, Future Light.